Voorselectie Nederlands elftal: 'Mooi, al had ik het na twee maanden niet verwacht

Voorselectie Nederlands elftal: 'Mooi, al had ik het na twee maanden niet verwacht

9 maart om 23:21

Mats Wieffer lijkt niet helemaal te kunnen leven met het 1-1 gelijkspel van Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk. Tot zijn frustratie moest hij toezien hoe de Oekraiëners vlak voor tijd op voorsprong kwamen.

Ongelukkig, omdat Shakhtar nog geen kans gekregen had. "Daar scoren zij uit, daar word je doodziek van De bal kwam laag en die gozer viel en kreeg hem op zijn rug. Dat mag nooit gebeuren omdat we er met zijn drieën omheen staan", zegt Wieffer tegen Veronica.

Persoonlijk
Weer mocht Wieffer negentig minuten blijven staan. "Het gaat goed. Ik heb de afgelopen wedstrijden minder gespeeld, maar nu pima. In het begin was het moeiazam, maar het gaat steeds beter. Het gaat wat meer vanzelf en ben tevreden over hoe het nu gaat. Ik krijg veel vertrouwen en mag vaak negentig minuten blijven spelen."

Wieffer is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal en dat doet hem goed. "Dat is heel mooi, al had ik het na twee maanden niet verwacht. Het is geweldig dat ik erbij zit. Ik moet mijn ding blijven doen en dan zie ik het wel."