Kraay tipt Van Bommel (18) bij PSV: 'Binnen een jaar hangend linksbuiten in PSV 1'

Kraay tipt Van Bommel (18) bij PSV: 'Binnen een jaar hangend linksbuiten in PSV 1'

10-03-2023 22:35
38

Hans Kraay jr. heeft Ruben van Bommel getipt bij PSV. De vleugelaanvaller van MVV Maastricht en zoon van Mark van Bommel zou de afgelopen periode ook al in de belangstelling hebben gestaan van Go Ahead Eagles en FC Twente.

Van Bommel (18) is een van de revelaties bij MVV dit seizoen. De aanvaller maakte al tien doelpunten deze jaargang, waaronder één schitterende treffer tegen NAC Breda vrijdagavond (4-1 nederlaag). 

De knappe prestaties blijven ook niet onopgemerkt bij ESPN-analist Hans Kraay, die weet van Eredivisie-interesse en hem wel in de voetsporen van zijn vader ziet treden bij PSV. "Ik weet dat Go Ahead Eagles, Paul Bosvelt (technisch manager, red.), heel erg met hem bezig is geweest in de winterstop. FC Twente is enigszins bezig geweest."

"Ik zou als ik PSV was niet twijfelen", vervolgt de oud-verdediger. "Volgens mij kost hij niks. Laat hem een jaar in de Keuken Kampioen Divisie meedoen met Jong PSV, laat hem meetrainen met het eerste en binnen anderhalf of één jaar staat hij hangend linksbuiten in PSV 1."