Aderlating voor United en Ten Hag: 'Moeilijk onder woorden brengen hoe ik me voel'

Aderlating voor United en Ten Hag: 'Moeilijk onder woorden brengen hoe ik me voel'

14-03-2023 15:12
24

Manchester United-aanvaller Alejandro Garnacho staat voorlopig buitenspel. Het achttienjarige talent raakte afgelopen weekend tegen Southampton (0-0) geblesseerd.

Het is nog niet duidelijk hoelang Garnacho precies aan de zijlijn staat. Op de officiële kanalen meldt United dat nader onderzoek dit moet uitwijzen, maar dat de Argentijn in ieder geval de return tegen Real Betis in de Europa League en de kwartfinale van de FA Cup tegen Fulham aan zich voorbij moet laten gaan. Op Instagram zegt Garnacho ook de interlandperiode met Argentinië te missen.

'Het is moeilijk om onder woorden te brengen hoe ik me nu voel', begint hij zijn statement. 'Helaas kan ik mijn teamgenoten de komende wedstrijden niet helpen, in een voor Manchester United heel belangrijk gedeelte van het seizoen', zegt hij. 'Het is onderdeel van voetbal en ik ben gefocust op mijn herstel.'

Onder Erik ten Hag beleeft Garnacho dit seizoen zijn doorbraak. Tot dusver deed hij in 29 officiële wedstrijden mee. Daarin kwam hij tot vier goals en vijf assists.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alejandro Garnacho (@garnacho7)