Klaassen deelt compliment uit aan Feyenoord-opponent: 'Hij geeft echt rust'

Klaassen deelt compliment uit aan Feyenoord-opponent: 'Hij geeft echt rust'

18-03-2023 13:22
86

Davy Klaassen had voor aanvang van de Klassieker een aantal mooie woorden over voor zijn opponent Gernot Trauner. De middenvelder van de Amsterdammers ziet in de Oostenrijker een gevaarlijke en sterke factor in de ploeg van Feyenoord.

De middenvelder ziet in de Oostenrijker de leider van Feyenoord achterin. "Ik denk dat Gernot Trauner heel veel rust geeft en hij is goed in de opbouw", vertelt Klaassen in gesprek met ESPN. Het is een goede speler. Ik zeg niet dat hij beter is dan onze verdedigers, maar voor Feyenoord doet hij het geweldig." Trauner pakte tegen Shakhtar Donetsk zijn eerste basisplek sinds zijn blessure. De Oostenrijkse stopper wordt ook zondag in de basis verwacht bij Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Klaassen werd in de afgelopen wedstrijd tegen SC Heerenveen niet opgesteld door trainer John Heitinga. De oefenmeester wilde de middenvelder sparen, want zondag wil hij in ieder geval graag spelen. "Dat weet ik niet. Hij weet dat ik wil spelen, ik vind ook dat ik moet spelen, maar de trainer bepaalt het uiteindelijk."