Winters PSV-target baalt van gebrek aan speeltijd: 'Heb met Ten Hag gesproken'

Winters PSV-target baalt van gebrek aan speeltijd: 'Heb met Ten Hag gesproken'

25-03-2023 19:20
7

Anthony Elanga heeft gesproken met Erik ten Hag over zijn rol bij Manchester United. De Zweedse aanvaller komt amper in actie onder de Nederlandse manager, wat voor frustratie zorgt.

Votig seizoen klopte Elanga op de deur bij United. Sinds Ten Hag voor de groep staat, moet hij echter genoegen nemen met een plekje op de bank. "Het is frustrerend", zegt hij in gesprek met Zweedse media. "Voor mij is het natuurlijk belangrijk om te spelen. Ik ben nu gefocust op Manchester United, maar binnenkort ga ik praten met de club. Ik hou United, maar het is belangrijk dat ik aan spelen toekom."

Ten Hag heeft in een gesprek duidelijk gemaakt wat hij wil zien van Elanga. "Ik heb met Ten Hag gesproken. Ik weet wat hij van me verwacht en ik kan alleen maar doorgaan met hard trainen", zegt de negenvoudig international.

Afgelopen zomer had PSV nog een oogje op Elanga. De Eindhovenaren wilden de buitenspeler graag huren van Man United, maar hij bleek niet betaalbaar. Uiteindelijk bleef Elanga gewoon in Manchester.