Memphis doet boekje open: 'Misschien wel lastigste seizoen uit mijn carrière'

Memphis doet boekje open: 'Misschien wel lastigste seizoen uit mijn carrière'

28-03-2023 07:58 Laatste update: 12:45
25

Memphis Depay is misschien wel bezig aan het zwaarste seizoen in zijn volledige loopbaan. De aanvaller viel tegen Gibraltar uit met een blessure, terwijl hij het de hele voetbaljaargang al kwakkelt.

Memphis greep na zijn wissel tegen Gibraltar naar zijn been. Ronald Koeman vreest dat de international enkele weken is uitgeschakeld. "Ik kan er nu niet veel over zeggen, ik hoop dat het meevalt", zegt Memphis zelf in gesprek met de NOS. "Het was niet een moment, zo heb ik het niet ervaren. Ik hoop dat het meevalt, maar het is natuurlijk wel vervelend."

Dit seizoen kwakkelt Memphis met blessures, terwijl hij in Spanje ook tussen de basis en de bank in schippert. "Dit is een lastig seizoen voor mij, het is mentaal heel zwaar. Misschien is dit wel het lastigste seizoen uit mijn carrière tot nu toe", geeft hij toe. "Maar helaas horen dit soort momenten bij een loopbaan. Als je daaruit komt, ga je waarschijnlijk weer de mooie dingen meemaken."

"Ik heb vandaag (maandag, red.) weer een goal gemaakt, maar ik weet dat ik veel beter kan, als ik kijk naar de manier waarop ik speel. Ik hoop me hier volgende keer beter te melden, al ging ik met een goed gevoel naar Oranje."