'Reden achter Ward-afzegging bekend: directeur kan niet aan eisen Ajax voldoen'

'Reden achter Ward-afzegging bekend: directeur kan niet aan eisen Ajax voldoen'

31 maart - 14:38
172

Julian Ward komt definitief niet naar AjaxThe Athletic kent de reden achter de afzegging van de 41-jarige Engelsman, die na dit seizoen vertrekt als technisch directeur bij Liverpool.

De Telegraaf noemde vrijdagochtend 'desastreuze gesprekken' als oorzaak voor de afgeketste deal. Ward zou teleurgesteld in de daadkracht van Ajax. The Athletic rept hier met geen woord over en wijst naar de privésituatie van Ward. Hoewel de bestuurder gesproken heeft met algemeen directeur Edwin van der Sar, is er nooit een akkoord geweest met Ajax en voelde het voor Ward niet als het juiste moment om in Amsterdam in te stappen.

Ajax wil koste wat kost vanaf de start van het nieuwe seizoen een technisch directeur hebben aangesteld en Ward kon niet aan de belofte voldoen om in juli te beginnen, klinkt het. Ward, die al elf jaar voor Liverpool werkzaam is, wil een pauze in de voetballerij. Hij zou het komende jaar meer tijd met zijn familie door willen brengen, in plaats van gelijk een nieuwe klus op zich te nemen.

Na de afzegging van Ward is Ajax direct doorgeschakeld. Sven Mislintat is in beeld om technisch directeur in Ajax te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie