Borst komt met gerucht: 'Slot schijnt jawoord te hebben gegeven aan Te Kloese'

Borst komt met gerucht: 'Slot schijnt jawoord te hebben gegeven aan Te Kloese'

17-04-2023 11:34
162

Hugo Borst denkt dat Arne Slot ook volgend seizoen de trainer van Feyenoord is. De columnist schrijft dat de oefenmeester zijn jawoord heeft gegeven aan algemeen directeur Dennis te Kloese. Er zijn echter nog geen andere bronnen die het nieuwtje van Borst hebben bevestigd.

In zijn column voor het Algemeen Dagblad schijft Borst dat hij 'goed nieuws denkt te hebben' over Arne Slot. 'Slot schijnt zijn woord te hebben gegeven aan Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord. Arne blijft trainer volgend jaar.'

Het is uiteraard de vraag of het nieuws van Borst klopt. Geen enkel ander medium heeft namelijk bevestigd dat Slot daadwerkelijk bij Feyenoord blijft. De succestrainer heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip. Slot heeft wel een vertrekclausule in zijn contract staan, maar die gaat pas in 2024 in. Feyenoord kan komende zomer dus vragen wat het wil voor Slot.

Recent werd de trainer van Feyenoord al gelinkt aan Tottenham Hotspur, Crystal Palace en West Ham United. Onder het bewind van Slot is Feyenoord hard op weg naar de eerste landstitel in zes jaar tijd, terwijl hij de club vorig seizoen al naar de finale van de Conference League loodste.