'Brighton is het best voetballende team ter wereld, ze zijn echt anders'

'Brighton is het best voetballende team ter wereld, ze zijn echt anders'

28-04-2023 10:46
18

is het best voetballende team ter wereld, stelt Wolverhampton Wanderers-manager Julen Lopetegui. De Spanjaard neemt het zaterdag met zijn ploeg op tegen The Seagulls.

Hoewel Brighton van de laatste zes wedstrijden er slechts twee won, is Lopetegui diep onder de indruk van zijn aankomende tegenstander. "Ze zij heel erg goed. Ze spelen op een andere manier dan alle andere teams", zegt hij op de voorbeschouwende persconferentie. "Ze zijn anders, ze vallen op een andere manier aan, ze kunnen dominant aan de bal zijn, ze hebben verschillende voetballende oplossingen op diverse delen van het veld."

"Ze laten zien van het spelletje te houden. Het is echt fantastisch werk van Roberto De Zerbi en zijn fantastische spelers. Naar mijn mening is Brighton het best voetballende team ter wereld", aldus Lopetegui, die met Wolves acht punten boven de degradatiestreep staat en dus nog niet veilig is. "We hebben veel geleden en zullen blijven lijden tot het einde. Zaterdag is een flinke uitdaging, maar ook een kans voor ons."