Zwaanswijk: Niet bang voor slecht vervolg

Zwaanswijk: "Niet bang voor slecht vervolg"

Gepubliceerd: dinsdag 22 april 2008 om 11:54di 22-04-2008 om 11:54

Op 1 en 4 mei speelt NAC in de strijd om een ticket voor de voorronde van de Champions League tegen FC Twente. "Ik had natuurlijk veel liever zelf gespeeld", zo bekent Zwaanswijk. "Zeker omdat ik aan één van mijn beste seizoenen bezig ben en NAC één van de grootste prijzen kan winnen. Helaas kan ik er nu niets meer aan veranderen en moet ik vanaf de tribune toekijken."

"Ik hoop dat NAC Europees voetbal haalt. Dat moet mogelijk zijn, want er is genoeg kwaliteit aanwezig om mijn verlies op te vangen en iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Ik ben niet bang voor een slecht vervolg en hoop er straks op De Markt bij te zijn voor een feestje."

Zwaanswijk heeft in Breda een aflopend contract en is nog altijd in onderhandeling met het bestuur. Een blessure zou wellicht roet in het eten kunnen gooien. "Misschien dat de club er nu anders over denkt, maar dat kan ik me niet voorstellen. Wat mij betreft bestaat de intentie om er met elkaar uit te komen nog steeds", aldus Zwaanswijk tegenover Elf.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: NAC Breda

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws