Van Basten ziet PSV hulp uit onverwachte hoek krijgen: Deed het opvallend slecht'

Van Basten ziet PSV hulp uit onverwachte hoek krijgen: "Deed het opvallend slecht'

22-05-2023 23:23
84

Marco van Basten is verbaasd over het optreden van Jeffrey Bruma tegen PSV. De sc Heerenveen-verdediger heeft zijn voormalig werkgever in het zadel geholpen, constateert San Marco.

Heerenveen stond met 1-3 voor in het Philips Stadion. Het werd uiteindelijk 3-3, mede door zwakke momenten van Bruma. "Die Jeffrey Bruma, die heeft ook nog bij PSV gespeeld, toch?", vraagt Van Basten zich bij het Ziggo Sport-programma Rondo af. "Ik begin toch een beetje te twijfelen of hij invloed heeft gehad op de uitslag. Maar misschien ligt dat aan mij."

Wedden

Meer odds

Bij de 2-3 zag Bruma er niet goed uit. "Hier doet hij niets, helemaal niets", aldus Van Basten, die daarna het penaltymoment bespreekt. Bruma haalde Xavi Simons neer in de zestien. "Hij had alle tijd, man… Ik keek er een beetje vreemd van op. Hij deed wel opvallend slecht zijn best." Presentator Wytse van der Goot en tafelgasten Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz schieten in de lach. "Ik keek er een beetje vreemd van op, maar je mag er natuurlijk niks slechts over denken", besluit Van Basten.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!