Allesbeslissende wedstrijd in Alkmaar: tot 100x je inzet bij winst van AZ of PSV!

Allesbeslissende wedstrijd in Alkmaar: tot 100x je inzet bij winst van AZ of PSV!

28-05-2023 12:00

ADVERTORIAL – Eén van de twee ongelofelijk spannende wedstrijden in de top van de Eredivisie is die tussen AZ en PSV. De Alkmaarders maken nog altijd kans om derde te worden, terwijl de veelbesproken Eindhovenaren de tweede plek met man en macht willen verdedigen. Bij JACKS.NL pak je nu tot 100x je inzet wanneer je de juiste winnaar voorspelt!

AZ hoopt op misstap, PSV kruipt naar het eind

Voor zowel AZ als PSV is de opdracht simpel, maar toch ook weer zo moeilijk. De Alkmaarders moeten winnen om nog derde te kunnen worden, maar dan moet Ajax een misstap maken bij FC Twente. Voor PSV is één punt genoeg om de tweede plaats veilig te stellen, maar dat zou nog wel eens een knap lastig verhaal kunnen worden. Met het opstappen van trainer Ruud van Nistelrooij is de chaos namelijk compleet in Eindhoven, zo kort voor de meest cruciale wedstrijd van het seizoen.

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in het artikel en maak een account aan. Na de verificatie ontvang je bij een storting van €20 de x50 boost. Stort je minimaal €100, dan verschijnt de x100 boost op je account. Ga vervolgens naar de wedstrijd AZ – PSV en zet in op 'Reguliere speeltijd: AZ of PSV'. Let op: het is belangrijk dat je één van deze bet uitkiest, anders verschijnt de boost niet op je betslip. De boost is beschikbaar voor elke nieuwe speler vanaf 24 jaar oud. 

Voorspel je de juiste winnaar? Dan pak je tot x100 je inleg! De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook. Eindigen beide teams met een gelijkspel? Dan verlies je maximaal €1.

Naast deze promotie heeft JACKS.NL nog meer in petto. Wed nu €20 en je speelt vier profitboosts van 10% vrij voor al het Nederlands voetbal. Wil je weten hoe dit precies zit? Check het artikel in de lees meer sectie hieronder of klik op deze link.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.