'Zaakwaarnemer Joey Veerman vreest opgezet plan om hem te beschadigen'

'Zaakwaarnemer Joey Veerman vreest opgezet plan om hem te beschadigen'

29-05-2023 13:54
65

De zaakwaarnemer van Joey Veerman, Fulco van Kooperen, heeft het gevoel dat iemand hem probeert te beschadigen. Dat vertelt Arno Vermeulen bij Studio Voetbal. Van Kooperen wordt sinds het vertrek van Ruud van Nistelrooij bedreigd.

Van Kooperen wordt ervan beschuldigd dat hij het lek bij PSV is. Een kokende Veerman liet na afloop van de wedstrijd tegen AZ al weten dat daar niks van klopt. Vermeulen onderschrijft dat bij Studio Voetbal. "Het is natuurlijk verschrikkelijk wat Veerman overkomt. Ik heb zijn zaakwaarnemer ook even gesproken. Hij is heel blij dat Joey zijn verhaal voor de camera heeft gedaan, want het heeft hem ontzettend dwarsgezeten."

Van Kooperen wordt volgens Vermeulen 'volop bedreigd'. "Hij wordt gebeld door mensen die hij helemaal niet kent. Het gaat de hele dag door en hij heeft er heel veel last van. Er wordt gezegd dat hij beter niet meer in de buurt van Eindhoven kan komen en dat soort dingen. Hij vraagt zich af waar het vandaan komt. Waar is zijn naam en die van Joey genoemd? Hij heeft het gevoel dat het een soort van opgezet plan is om hem te beschadigen."

"Hij snapt alleen niet van uit welke hoek het komt", vervolgt de NOS-commentator. "Je zou zeggen dat het uit een beetje uit de kringen rondom PSV moet komen. Waarom wordt de naam van een zaakwaarnemer die er werkelijk niets te maken heeft genoemd?"