Feyenoord krijgt advies over mogelijke Kökcü transfer: 'Dat is veel interessanter'

Feyenoord krijgt advies over mogelijke Kökcü transfer: 'Dat is veel interessanter'

03-06-2023 11:31
93

Henk van Stee hoopt enorm dat Orkun Kökcü nog een jaartje blijft, maar denkt wel dat bij een vertrek Benfica niet de juiste optie is. Dat vertelt de oud-interim trainer van Feyenoord bij RTV Rijnmond. Van Stee zou er als Feyenoord zijnde alles aan doen om hem in Engeland te slijten.

Volgens verschillende media staat Kökcü in de belangstelling van Benfica. "De Portugese competitie is vergelijkbaar met Nederland. Benfica betaalt ook niet echt hoge transferbedragen. Ze zullen maximaal tussen de 15 en 20 miljoen gaan zitten", vertelt Van Stee over een mogelijk vertrek van Kökcü. De oud-trainer werkte ook nog als technisch directeur bij Sparta.

Van Stee zou bij Feyenoord altijd proberen om Kökcü aan een Premier League-club te verkopen. "In de Premier League zit je zo boven de 30 miljoen. Dat is voor Feyenoord dus veel interessanter. Voor een club in de top vijf daar komt hij nog wel net te kort. Voetballend kan hij het wel aan, maar fysiek twijfel ik nog aan." Kökcü gaf zelf al aan dat hij deze zomer graag een stap zou willen maken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!