'Benfica maakt vaart en wil Premier League-clubs voor zijn met Kökcü-deal'

'Benfica maakt vaart en wil Premier League-clubs voor zijn met Kökcü-deal'

02-06-2023 16:56
193

Benfica wil snel werk maken van een transfer van Orkun Kökcü. De Feyenoord-middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van O Glorioso, bevestigt het Algemeen Dagblad.

De Portugezen maken haast in de serieuze jacht, klinkt het. Benfica realiseert zich naar verluidt dat de club op financieel vlak het onderspit moet delven ten opzichte van Premier League-clubs. Er zouden Engelse clubs zijn die Kökcü vroeg in de transferzomer willen vastleggen en zo Benfica voor willen zijn. Om die reden maakt de Portugees kampioen vaart.

Bij Feyenoord is inmiddels doorgedrongen dat Kökcü zo goed als zeker niet te behouden is. De entourage van de middenvelder is naar verluidt al om tafel geweest met Benfica. Kökcü zou de plannen van trainer Roger Schmidt 'zeer interessant' vinden. Toch heeft hij zijn keuze nog niet gemaakt. 

Szymanski
Feyenoord rekent op het aanblijven van Sebastian Szymanski, weet het AD. Door de verlengde regelgeving kan de Pool, die eigendom is van Dinamo Moskou, nog een jaar in Rotterdam-Zuid gestald worden. Er bestaat ook een kans dat Szymanski zich zelf losweekt van Dinamo en dat Feyenoord hem dan transfervrij onder contract neemt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!