Willems kan ondanks degradatie met Groningen in de Eredivisie actief blijven

Willems kan ondanks degradatie met Groningen in de Eredivisie actief blijven

12-06-2023 19:48 Laatste update: 20:02
70

Jetro Willems, Brian de Keersmaecker en Kenzo Goudmijn moeten de drie volgende aanwinsten van Heracles Almelo worden, weet VoetbalPrimeur. De deals zijn bij de eerste twee spelers al bijna rond en ook Goudmijn hoopt Heracles snel te kunnen inlijven.

Willems kan door Heracles Almelo gratis worden opgehaald, aangezien hij na zijn jaar in Groningen transfervrij is vertrokken. Hij had bij de gedegradeerde club maar een contract van februari 2023 tot het eind van dit seizoen. De verwachting is dat de deal in de komende dagen rond zal komen.

Ook De Keersmaecker zal naar alle waarschijnlijkheid naar promovendus Heracles vertrekken. De Belgische middenvelder speelde de afgelopen drie seizoenen voor FC Eindhoven. Dit jaar kan dus zijn eerste jaar in de Eredivisie worden. Hij zal later deze week waarschijnlijk een contract tot 2027 tekenen bij Heracles.

Goudmijn moet de derde speler worden die Heracles per direct gaat versterken. De middenvelder van AZ speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Excelsior. In Rotterdam speelde hij 34 wedstrijden en daarin kwam hij vier keer tot scoren. Naast Heracles heeft Goudmijn meerdere ijzers in het vuur als het gaat om zijn toekomst voor komend seizoen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!