Mbappé drukt geruchten van transfer de kop in: 'Ga volgend jaar verder bij PSG'

Mbappé reageert zelf op geruchten rond transfer naar Real: 'Zijn allemaal leugens'

13 juni om 15:30
Laatste update: 13 juni om 16:43

Kylian Mbappé ontkent stellig dat hij deze zomer een transfer wil maken. De Franse aanvaller werd door Le Parisien gelinkt aan een overstap naar Real Madrid, maar via zijn Twitter heeft hij die verhalen 'leugens' genoemd.

'Dit zijn leugens', luiden de woorden van Mbappé bij het artikel van Le Parisien. 'Ik heb al gezegd dat ik volgend seizoen gewoon bij Paris Saint-Germain wil verder ga. De club waar ik gelukkig ben.' De Franse aanvaller bevestigde eerder wel dat hij zijn contract na 2024 niet wil verlengen. Daarvoor stuurde hij een brief naar de clubleiding van PSG, maar zelf gaf hij aan dat dit al eerder bij hen bekend was.

Het statement van Mbappé staat haaks op datgene wat PSG qua intenties zou hebben voor het contract van de Fransman. Volgens verschillende media zoals Fabrizio Romano blijft het standpunt van de Franse club dat hij deze zomer moet vertrekken, of zijn contract moet verlengen. Een transfervrij vertrek in 2024 is op geen enkele manier een optie.

De soap rond Mbappé kwam weer op gang toen met de brief die de aanvaller schreef. Hierin gaf hij aan dat hij de optie voor nog een extra jaar bij PSG niet zou gaan lichten. Zijn contract loopt tot de zomer van 2024. De 24-jarige aanvaller zou volgens L'Équipe die keuze zelfstandig hebben gemaakt, zonder druk van zijn zaakwaarnemers. Een verkoop van Mbappé deze zomer is nog steeds mogelijk, als hij besluit om zijn contract niet te verlengen.


En même temps plus c’est gros plus ça passe. J’ai déjà dis que je vais continuer la saison prochaine au PSG où je suis très heureux. https://t.co/QTsoBQvZKU