Mbappé snapt PSG-fans niet: 'Hij kreeg niet het respect dat hij verdiende'

Mbappé snapt PSG-fans niet: 'Hij kreeg niet het respect dat hij verdiende'

14 juni om 10:35

Kylian Mbappé heeft zich uitgesproken over het vertrek van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain. De Franse superster snapt niet dat fans blij zijn met het vertrek van de Argentijn. Ook bevestigt Mbappé andermaal dat hij zijn contract wil uitdienen bij PSG.

In gesprek met het Italiaanse La Gazzetta dello Sport wordt Mbappé gevraagd naar Messi, die recent naar Inter Miami vertrok. "Ik begrijp niet helemaal waarom zoveel mensen zo opgelucht zijn over het feit hij is vertrokken", stelt de Frans international. "Hij kreeg niet het respect dat hij verdiende in Frankrijk. Messi is één van de grootste spelers in de geschiedenis van het voetbal. Het is nooit goed nieuws als iemand als hij vertrekt."

Op Twitter maakte Mbappé bekend dat hij volgend seizoen gewoon voor PSG wil spelen. De rappe aanvaller gaat de clausule in zijn contract niet lichten, waardoor hij in de zomer van 2024 transfervrij is. Geruchten dat hij deze zomer al naar Real Madrid wil vertrekken kloppen niet, zo stelt Mbappé nogmaals. "Ik heb niet gezegd dat ik PSG wil verlaten of naar Real Madrid wil gaan. Ik heb de club alleen medegedeeld dat ik de optie in het contract niet wil activeren."

Gesprekken over een nieuwe verbintenis lopen volgens Mbappé ook niet. "We zijn nooit met PSG om de tafel gegaan om een nieuw contract te bespreken, maar ik ben blij en speel hier volgend seizoen ook nog."