Buitenspel: social media van Ajax blijft bijzonder stil na aanstelling van Steijn

Buitenspel: social media van Ajax blijft lang erg stil na aanstelling van Steijn

14 juni om 11:38
Laatste update: 14 juni om 11:40

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ajax houdt kaken op elkaar op social media na Steijn-nieuws
Zoals bekend heeft Ajax de aanstelling van Maurice Steijn woensdagochtend bekendgemaakt. Normaal pakken de Amsterdammers op social media flink uit met dusdanig groot nieuws. Dat is deze keer echter niet het geval: op Instagram, Twitter en Facebook bleef het lang helemaal stil vanuit de nummer drie van de Eredivisie over het trainersnieuws.

Op de clubwebsite bevestigde Ajax de aanstelling van Steijn al, maar veel later volgde een eerste bericht op Twitter. Op de andere platformen heeft Ajax nog steeds niks gepost. In de afgelopen dagen lekte het nieuws over de Haagse oefenmeester al uit, wat voor flink wat kritiek zorgde van de fans. Sparta Rotterdam besteedt op social media meer aandacht aan de move van Steijn.