Heracles contracteert Willems en haalt derde zomerversterking in huis

Heracles contracteert Willems en haalt derde zomerversterking in huis

14 juni om 19:14
Laatste update: 14 juni om 19:19

Jetro Willems blijft actief in de Eredivisie. Het gepromoveerde Heracles Almelo plukt de 22-voudig international transfervrij weg bij degradant FC Groningen, zoals eerder deze week gemeld door VoetbalPrimeur.

Willems (29) heeft zijn handtekening gezet onder een éénjarig contract, met een optie voor een extra seizoen. In Groningen liep zijn contract af. "Ik ben hier pas net en het bevalt me zeker. Het is warm, familiair en de sfeer is goed", reageert Willems op de website van zijn nieuwe club.

"Toen Heracles Almelo interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club."

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de komst van de ervaren linksback. "Met Willems trekken we een zeer gelouterde speler aan. Jetro is een 22-voudig international, hij heeft zich bewezen op het hoogste niveau en zijn ervaring geeft onze selectie een boost richting het nieuwe seizoen in de Eredivisie."

Willems kwam eerder uit voor Sparta, PSV, Eintracht Frankfurt, Newcastle United en Greuther Fürth. Hij is na Jannes Wieckhoff en Brian De Keersmaecker de derde zomerversterking van Heracles.