'Bayern wil Napoli-clausule betalen en lijkt Manchester United af te troeven'

'Bayern wil Napoli-clausule betalen en lijkt Manchester United af te troeven'

15 juni om 11:47

Bayern München dreigt Manchester United af te troeven in de strijd om Kim Min-jae. Der Rekordmeister is bereid om de ontsnappingsclausule voor de SSC Napoli-verdediger op tafel te leggen.

Napoli houdt al geruime tijd rekening met een vertrek van Kim, die een ijzersterk seizoen achter de rug heeft. Vanaf 1 juli is de Zuid-Koreaan voor naar verluidt vijftig miljoen op te pikken door geïnteresseerde clubs. Nadat de Duitse tak van Sky Sports meldde dat Bayern geïnteresseerd is in Kim, meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio dat de Duitse landskampioen op pole position ligt.

Bayern weet van de belangstelling van United en wil snel zakendoen. Erik ten Hag zou Kim als een ideale kandidaat zien om de vertrekkende Harry Maguire te vervangen. The Mancunians dreigen echter achter het net te vissen. Bayern is momenteel met Napoli in gesprek over een overgang van Kim.

Een transfer van Kim heeft mogelijk gevolgen voor Feyenoord. Dávid Hancko staat er volgens Napolitaanse media goed op bij de Serie A-kampioen. Naar verluidt wil Napoli achttien miljoen euro betalen voor de Slowaak, al verlangen de Rotterdammers minimaal 23 miljoen euro.