Ferdinand claimt doorbraak in overnameproces Man United

Ferdinand meldt doorbraak in overnameproces United: 'Kwestie van dagen'

15 juni om 18:14
Laatste update: 15 juni om 18:47

Volgens Rio Ferdinand is er eindelijk een doorbraak in het overnameproces van Manchester United. De oud-verdediger van de club weet dat dat het Qatarese bod zal worden geaccepteerd. 

Een consortium van Sjeik Jassim Bin Hamad-al Thani is al geruime tijd in beeld om United over te nemen van de Glazer-familie, die de club onlangs na achttien jaar te koop zette. Eerder bracht ook Jim Ratcliffe, topman van INEOS, al een bod uit. 

Lang bleef een doorbraak in de overname uit, maar Ferdinand weet te melden dat er nu echt schot in de zaak zit. "De overname van Manchester United staat te gebeuren, het is een kwestie van dagen", vertelt hij op zijn YouTube-kanaal. "We horen dat het Qatarese bod is geaccepteerd", aldus een blij ogende Ferdinand. 

Mocht de overname daadwerkelijk groen licht krijgen, dan is dat goed nieuws voor Erik ten Hag. De manager, die komend seizoen met United de Champions League in gaat, heeft momenteel nog weinig duidelijkheid omtrent het transferbudget waarmee hij aan de slag kan op de markt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!