'Gewilde Premier League-middenvelder maakt zijn keuze en kiest voor Chelsea'

'Transferklapper op komst: gewilde PL-speler kiest voor dienstverband bij Chelsea'

15 juni 2023 om 21:52

Moises Caicedo heeft naar verluidt een keuze gemaakt over de vervolgstap in zijn carrière. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sport. De Ecuadoriaanse middenvelder van slaat een hoop topclubs af en zou voor Chelsea willen kiezen.

Caicedo werd afgelopen winter hevig gelinkt aan een overstap naar Arsenal, maar die transfer ging uiteindelijk niet door. Deze zomer kwamen er een aantal clubs bij het lijstje geïnteresseerden. Onder andere Bayern München werd ook genoemd als mogelijke bestemming voor Caicedo. De Ecuadoriaan zou dus de knoop hebben doorgehakt en naar Chelsea willen vertrekken. De bedragen die genoemd worden aangaande de transfer liggen tussen de negentig en honderd miljoen euro. 

Arsenal is inmiddels verder gaan kijken en zou bezig zijn met de komst van Kai Havertz van Chelsea. Volgens Fabrizio Romano zou de Duitser al persoonlijk akkoord met The Gunners. Bayern München en Arsenal lijken nog wel in de markt voor Declan Rice van West Ham United. Al vissen de Duitsers volgens de laatste berichtgeving ook bij hem achter het net.