Mendy en Koulibaly ook naar Saudi-Arabië

'Chelsea-spelers massaal naar Saudi-Arabië: ook Mendy en Koulibaly vertrekken'

21 juni 2023 om 11:08
Laatste update: 21 juni 2023 om 12:24

Er is een ware leegloop gaande bij Chelsea. Na N’golo Kanté lijken ook Kalidou Koulibaly en Édouard Mendy te kiezen voor een vertrek naar Saudi-Arabië. Daarnaast staat ook Hakim Ziyech op het punt om de overstap te maken naar het kapitaalkrachtige voetballand. 

Fabrizio Romano maakt de naderende transfers van zowel Koulibaly als Medy bekend. Eerstgenoemde lijkt zo goed als rond te zijn met Al Hilal. De 32-jarige verdediger, die afgelopen zomer overkwam van Napoli, gaat waarschijnlijk  een contract te gaan tekenen voor drie jaar. 

Mendy, landgenoot van Koulibaly, lijkt eveneens de overstap te gaan maken naar Saudi-Arabië. Voor hem is Al Ahli in de markt. De Senegalese doelman zou ook al persoonlijk rond zijn met zijn nieuwe werkgever.

Leegloop
Zodoende lijkt Chelsea opnieuw twee spelers te verkopen aan Saudische clubs. Eerder op woensdag werd Kanté al gepresenteerd door Al Ittihad. De transfer van Ziyech naar Al Nassr lijkt ook elk moment wereldkundig te worden gemaakt en daarnaast zou ook Callum Hudson-Odoi twee aanbiedingen uit het land op zak hebben. In Engeland worden ondertussen de nodige vraagtekens geplaatst bij de deals tussen Chelsea en Saudi-Arabië, die mede-eigenaar Todd Boehly zouden helpen om schoon schip te maken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!