Viborg-directeur: 'Niets van Ajax gehoord, hij moet een hoge prijs opleveren'

Viborg-directeur: 'Niets van Ajax gehoord, hij moet een hoge prijs opleveren'

23-06-2023 08:16
46

Ajax heeft zich nog niet officieel bij Viborg FF gemeld voor rechtsback Anton Gaaei. De twintigjarige vleugelverdediger liet eerder deze week weten dat zijn zaakwaarnemer contact had met de Amsterdammers.

"Ik heb nog niet direct iets van Ajax gehoord", zegt Mads Agesen, sportief directeur bij Viborg, tegen Tipsbladet. Maar: "We hebben vastgesteld dat Ajax scouts in het stadion had en we kunnen niet uitsluiten dat ze naar Anton hebben gekeken. Op de scoutinglijsten die we krijgen, hebben we natuurlijk opgemerkt dat ze daar hebben gezeten."

Wedden

Meer odds

Agesen beseft dat een transfer van Gaaei deze zomer mogelijk is. De Deen mag alleen niet zomaar naar Ajax vertrekken. "Hij moet een hoge prijs opleveren, maar ik ga geen bedragen noemen. Anton heeft zich opgewerkt tot de beste backs van de competitie en speelt regelmatig bij Denemarken O21. Dan hangt daar natuurlijk een hoog prijskaartje aan."

Gaaei sprak zich al uit over de belangstelling van Ajax. "Ik heb hierover gesproken met mijn agent, en er is interesse van Ajax, maar ik weet verder niet veel. Ik weet dus niet of er iets concreets is, dat laat ik mijn agent regelen. Het zou een gekke stap zijn, dus ik denk niet dat ik nee zou zeggen als het zou gebeuren. Ik denk dat iedereen in mijn schoenen het op zijn minst zou overwegen als er een club als Ajax komt."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!