'Ocampos kan na Ajax-klap en Europa League-winst nieuwe buitenlandse stap maken'

'Ocampos kan na Ajax-klap en Europa League-winst nieuwe buitenlandse stap maken'

24-06-2023 17:54
8

Fulham heeft een oogje op Lucas Ocampos. De Argentijn, die met Sevilla beslag legde op de Europa League en flopte bij Ajax, zou Sevilla daardoor opnieuw kunnen verlaten voor een buitenlands avontuur.

Ocampos staat op de radar van Fulham, dat zelfs een bod zou voorbereiden. Dat melden The Daily Mail en AS. Op sportief vlak is Ocampos enthousiast over een eventuele transfer: de aanvaller zou Champions League-voetbal met Sevilla in willen ruilen voor een avontuur in de Premier League.

De frustrerende maanden die hij beleefde bij Ajax zitten echter ook nog in het hoofd van Ocampos. Het zou voor hem niet 'aanmoedigend' werken om opnieuw een buitenlandse stap te maken. In Sevilla heeft Ocampos nog een contract tot medio 2025, ondanks dat de club dat nooit wereldkundig heeft gemaakt.

Sevilla staat niet onwelwillend tegenover een transfer. Als Fulham de juiste prijs biedt, is de Europa League-winnaar bereid om Ocampos te laten gaan. Ajax zou vorig jaar aanvankelijk twintig miljoen euro betalen voor de buitenspeler, maar de clubleiding werd teruggefloten door de rvc. Daardoor werd Ocampos uiteindelijk gehuurd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!