'Feyenoord wil toeslaan en talent ophalen na mislukte gesprekken met Heerenveen'

'Feyenoord wil toeslaan en talent ophalen na mislukte gesprekken met Heerenveen'

28-06-2023 23:09
37

Feyenoord is in gesprek met het management van Timo Zaal over een transfer. Dat meldt 1908.nl. De negentienjarige verdediger van SC Heerenveen is transfervrij en het lijkt er niet op dat hij gaat verlengen in Friesland.

Zaal wordt in eerste instantie gehaald voor Feyenoord Onder 21, maar mocht het de Rotterdammers lukken om hem in te lijven dan kan hij ook naar FC Dordrecht. De kampioen van de Eredivisie stalt daar veel talenten voor aankomend seizoen. Zaal speelde tot nu toe vooral voor de opleiding van Heerenveen, maar hij mocht ook al drie keer invallen bij de hoofdmacht.

De gesprekken tussen Zaal en en SC Heerenveen liepen tot nu toe op niks uit. Zijn contract loopt tot eind juni, maar het lijkt erop dat hij een transfer gaat maken. Een sportschool waar Zaal vaak trainde, kondigde in een afscheidsbericht al aan dat de verdediger een mooie transfer gaat maken. Of dat ook daadwerkelijk naar Feyenoord is, wordt niet bekendgemaakt. De Rotterdammers lijken echter de belangrijkste gegadigde voor Zaal.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Move4Progress (@move4progress)