'Feyenoord heeft vijfde zomeraanwinst binnen, die het direct bij Dordrecht stalt'

'Feyenoord heeft vijfde zomeraanwinst binnen, die het direct bij Dordrecht stalt'

28-06-2023 10:29
78

Feyenoord heeft Ilias Sebaoui definitief binnen, zo verzekert Het Nieuwsblad. De Rotterdammers gaan de Marokkaanse jeugdinternational oppikken bij K Beerschot VA en meteen verhuren aan FC Dordrecht.

Het is niet bekend wat Feyenoord gaat betalen voor de 21-jarige Sebaoui, die afgelopen seizoen tussen de basis en bank in schipperde bij Beerschot. De verwachting is dat de talentvolle aanvallende middenvelder vrijdag gaat tekenen in De Kuip. Daarna zal hij dus voor één seizoen uitgeleend worden aan Dordrecht.

Wedden

Meer odds

Sebaoui beleefde zijn doorbraak toen Beerschot nog op het hoogste niveau in België actief was. KV Mechelen en AA Gent wilden de creatieveling binnenhalen, maar Sebaoui bleef ondanks de degradatie bij Beerschot. Op het tweede niveau in België had hij het echter lastiger, maar dat weerhoudt Feyenoord er nu niet van om hem aan te trekken.

Na Thomas van den Belt, Yankuba Minteh, Timon Wellenreuther en Ramiz Zerrouki wordt Sebaoui alweer de vijfde zomeraanwinst van Feyenoord, dat binnenkort aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal beginnen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!