Sinkgraven duikt op bij club in de Eredivisie om zijn conditie op peil te houden

Sinkgraven duikt op bij club in de Eredivisie om zijn conditie op peil te houden

01-07-2023 11:39 Laatste update: 11:51
21

Daley Sinkgraven houdt de komende trainingen zijn conditie op peil bij SC Heerenveen. Dat meldt de club aan de hand van de eerste training zaterdag. De verdediger is transfervrij, maar van een contract in Heerenveen is nog geen sprake.

Sinkgraven zit op dit moment zonder club na zijn vertrek bij Bayer Leverkusen. De 27-jarige verdediger speelde in Duitsland sinds zijn transfer van Ajax in 2019. De Amsterdammers haalden hem vier jaar eerder op bij SC Heerenveen. Sinkgraven doorliep in Friesland de gehele jeugdopleiding en werd uiteindelijk een vaste waarde in het eerste elftal. Bij Ajax werd hij in plaats van aanvaller als linksback geposteerd.

Of Sinkgraven ook in aanmerking komt voor een contract in Heerenveen is nog niet bekend. Volgens de laatste berichten staat de verdediger in de belangstelling van Lech Poznan, de Poolse club waar John van den Brom trainer is. De gesprekken lopen, maar een overstap naar Polen is nog niet direct concreet. Heerenveen bood hem op trainingsgebied de helpende hand.