Deur naar United staat wagenwijd open: Mount bevestigt vertrek bij Chelsea

Deur naar United staat wagenwijd open: Mount bevestigt vertrek bij Chelsea

04-07-2023 21:42
31

De overstap van Mason Mount naar Manchester United nadert zijn climax. De 24-jarige middenvelder maakte dinsdagavond officieel bekend te vertrekken bij Chelsea. 

Mount had bij Chelsea nog een eenjarig contract. Er werd door de club en de speler geen nieuwe overeenstemming bereikt over een langer verblijf. Nu trekt hij definitief de deur achter zich dicht op Stamford Bridge, zo is te zien in een bericht op Instagram. 

"Na de speculatie van de afgelopen zes maanden zal dit niet als een verrassing komen", aldus Mount. "Maar dat maakt het niet makkelijker om te vertellen dat ik bij Chelsea vertrek." In de video blijft hij vervolgens in het ongewisse omtrent een vervolgstap. Wel lichtte hij alvast een tipje van de sluier op. "Ik weet dat sommigen niet blij zullen zijn met mijn beslissing, maar ik doe wat het beste voor me is."

Zodoende lijkt de deur naar een vertrek naar United en Erik ten Hag wagenwijd open te staan. Chelsea raakt met Mount opnieuw een speler kwijt. Eerder vertrokken Kai Havertz, N'Golo Kanté, Mateo Kovacic én Edouard Mendy al uit het blauwe gedeelte van Londen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!