Opvallend gerucht: Fenerbahçe spot Güler-vervanger en wil Feyenoord dwarszitten

Opvallend gerucht: Fenerbahçe spot Güler-vervanger en wil Feyenoord dwarszitten

05-07-2023 22:45 Laatste update: 06-07-2023 14:42
40

Een interessant gerucht uit Turkije: volgens lokale media zou Fenerbahçe aan de haal willen gaan met Sebastian Szymański. Er is nog geen duidelijkheid over een langer verblijf van de Pool bij Feyenoord, terwijl Fener zou hopen op een deal over een definitieve overgang met Dinamo Moskou.

Recent is er veel te doen over een eventueel langer verblijf van Szymański bij Feyenoord. Het management van de middenvelder zou eerst aanvullende eisen hebben gesteld en die vervolgens ook weer hebben laten vallen. De kans is nu weer goed aanwezig dat Szymański nog een jaar in Rotterdam speelt, maar volgens het Turkse A Spor hoopt Fenerbahçe alsnog roet in het eten te gooien.

Szymański zou het gat op het middenveld van de Turkse grootmacht moeten opvullen, nu Arda Güler een toptransfer gaat maken. Fener zet in op een definitieve transfer en denkt erover om tien miljoen euro te bieden, terwijl Feyenoord de international opnieuw lijkt te willen huren. Door de FIFA-regels die zijn gemaakt rondom de oorlog in Oekraïne is dat makkelijker dan normaal.

Het is met berichtgeving in Turkse media wel altijd de vraag hoe betrouwbaar deze is. Dat zal spoedig blijken, want naar verwachting duurt het niet lang meer voordat ver duidelijkheid komt over de toekomst van Szymański.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!