'Spel op de wagen: Feyenoord legt miljoenenbod neer bij Dinamo Zagreb'

'Spel op de wagen: Feyenoord legt miljoenenbod neer bij Dinamo Zagreb'

10 juli 2023 om 23:40
Laatste update: 11 juli 2023 om 07:45

Feyenoord heeft zich officieel bij Dinamo Zagreb gemeld voor Luka Ivanusec, meldt 1908. De Rotterdammers hebben een eerste miljoenenbod ingediend bij de Kroaten.

Dinamo Zagreb denkt momenteel na over een tegenvoorstel, klinkt het. Het eerste bod van Feyenoord zou zeven miljoen euro bedragen en daar lijkt de club van Ivanusec niet mee akkoord te gaan. Het medium noemt het gat tussen vraag en aanbod echter 'overbrugbaar'. Mogelijk moet de Stadionclub het transferrecord verbreken, dat nu met ruim acht miljoen euro op naam van Dávid Hancko staat.

De 24-jarige Ivanusec ziet een stap naar Rotterdam-Zuid naar verluidt wel zitten. Dinamo Zagreb wil de onderhandelingen met Feyenoord uitstellen, omdat de club eind juli en begin augustus in de tweede voorronde van de Champions League nog graag over de multi-inzetbare speler wil beschikken. Ivanusec, die van origine een buitenspeler is, kan ook als spits en aanvallende middenvelder uit de voeten.

Ivanusec speelt sinds augustus 2019 bij Dinamo Zagreb. De veertienvoudig Kroatisch international speelde onlangs nog in De Kuip. Tijdens de Final Four van de Nations League won hij met Kroatië van Oranje (2-4). Spanje was in de finale na strafschoppen te sterk.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!