'Geruchten worden hardnekkiger: Feyenoord kent Zakharyan-vraagprijs'

'Bronnen rond Feyenoord: doelwit Zakharyan moet miljoenenbedrag kosten'

12 juli 2023 om 09:47
Laatste update: 12 juli 2023 om 09:51

De geruchten over Feyenoord-target Arsen Zakharyan worden steeds serieuzer. Bronnen rondom de Stadionclub bevestigen aan De Telegraaf dat de Rotterdammers zich willen versterken met de twintigjarige aanvallende middenvelder van Dinamo Moskou.

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe nummer tien, nu Sebastian Szymanski niet terugkeert. De Pool wil definitief weg uit Rusland en staat op het punt te verkassen naar Turkije. Zakharyan is concreet in beeld om Szymanski op te volgen, meldt de ochtendkrant. De zevenvoudig international van Rusland heeft nog een eenjarig contract bij Dinamo Moskou en is daarom goedkoper dan Szymanski.

Szymanski zou vijftien miljoen euro moeten kosten en dat bedrag is voor Feyenoord niet op te hoesten. Voor Zakharyan moeten de Rotterdammers zo'n acht miljoen euro betalen. Feyenoord roert zich flink op de transfermarkt. Behalve Zakharyan is ook Luka Ivanusec, linksbuiten van Dinamo Zagreb, nadrukkelijk in beeld.

Tot dusver verwelkomde Feyenoord vier versterkingen. Ramiz Zerrouki kwam over van FC Twente. Na de controleur volgden Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Thomas Beelen (PEC Zwolle) en Yankuba Minteh (gehuurd van Newcastle United).

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!