'Ajax kan potentiële aanwinst vergeten: middenvelder verlengt contract in Italië'

'Ajax kan potentiële aanwinst vergeten: middenvelder verlengt contract in Italië'

12-07-2023 11:54
99

Ajax lijkt geen kans meer te maken op de komst van David Pejicic. Drie dagen geleden werd bekend dat de Amsterdammers de ontwikkelingen van het zestienjarige talent nadrukkelijk volgen. Pejicic heeft alleen een nieuw contract getekend bij Udinese.

Transferexpert Fabrizio Romano wist eerder te melden dat Ajax de aanvallende middenvelder op het lijstje had staan. Die naam kan er dus vanaf, aangezien hij een nieuw contract heeft getekend. Pejicic is een Sloveens jeugdinternational met ervaring als aanvallende middenvelder, maar ook aan de zijkanten. Meerdere clubs hadden het in 2007 geboren talent op de radar staan.

Ajax lijkt nadrukkelijk op zoek te zijn naar een aanvallende middenvelder voor komend seizoen. Eerder werd de naam van Eduard Spertsyan al genoemd in Amsterdam. Hij is nog altijd één van de favorieten voor die positie. Ajax houdt ook de situatie rond Arsen Zakharyan van Dinamo Moskou in de gaten. Voor de Rus krijgen ze wel concurrentie van Feyenoord, aangezien de Rotterdammers ook serieus werk van hem willen maken.