'Transferrel in Engeland: Fulham-spits wil nooit meer voor de club spelen'

'Transferrel in Engeland: Fulham-spits wil nooit meer voor de club spelen'

20-07-2023 11:24 Laatste update: 11:27
40

In Engeland is er een transferrel ontstaan rond Aleksandar Mitrović. Doordat Fulham de hoofdprijs voor de Servische spits vraagt, lijkt een transfer naar Saudi-Arabië in het water te vallen. Mitrović zou daardoor nooit meer voor The Cottagers willen spelen.

Volgens Engelse media, waaronder Sky Sports, heeft Al Hilal serieuze interesse in Mitrović. De club uit de oliestaat bood recent zo'n veertig miljoen euro op de 28-jarige spits, maar Fulham ging niet akkoord. De nummer tien van de Premier League zou maar liefst zestig miljoen euro willen ontvangen voor zijn aanvalsleider. Daar is Mitrović furieus over.

Hij zou zijn naasten zelfs hebben verteld dat hij nooit meer voor Fulham uit wil komen. Desondanks hebben de zaakwaarnemer van Mitrović en de Engelse spelersvakbond hem overgehaald om toch mee te gaan op trainingskamp naar de Verenigde Staten. Mitrović hoopt desondanks nog steeds op een transfer en wil dat Fulham zijn vraagprijs laat zakken.

Bij Fulham heeft Mitrović nog een driejarig contract. Hij speelt nu vijf jaar bij de club en maakte al drie promoties naar de Premier League mee. De 81-voudig international was afgelopen seizoen goed voor veertien Premier League-goals, terwijl hij een jaar eerder meer dan veertig keer scoorde in het Championship.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!