'Grote naam op weg naar Saudi-Arabië: Mané in gesprek met club Ronaldo'

'Grote naam op weg naar Saudi-Arabië: Mané in gesprek met club Ronaldo'

20 juli 2023 om 15:35
Laatste update: 20 juli 2023 om 15:38

De kans bestaat dat Sadio Mané vertrekt uit Europa. Al Nassr, de club van Cristiano Ronaldo, is in gesprek met de Senegalese aanvaller van Bayern München.

Volgens The Athletic verlopen de onderhandelingen tussen het kamp-Mané en Al Nassr voorspoedig. Het is niet uitgesloten dat er binnen enkele dagen een akkoord wordt bereikt in Albufeira, de Portugese stad waar de partijen elkaar hebben getroffen. Mané is met Bayern München op trainingskamp in de Algarve.

Bayern lijfde Mané een jaar geleden voor ruim veertig miljoen euro in. De Senegalese aanvaller, die tot medio 2025 tekende, bleef in Duitsland ver verwijderd van zijn Liverpool-vorm. In 25 Bundesliga-wedstrijden scoorde hij zeven keer. De grootverdiener zou van trainer Thomas Tuchel te horen hebben gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club.

Al Nassr versterkte zich deze zomer al met Marcelo Brozovic (Internazionale) en Seko Fofana (RC Lens), terwijl Ronaldo al een half jaar in Saudi-Arabië speelt. Ook staan Manchester United-back Alex Telles en Moussa Diaby van Bayer Leverkusen op de nominatie om de overstap te maken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!