'Barcelona verrast door Mbappé-verhalen, Al Hilal mag gesprekken openen'

'Barcelona verrast door Mbappé-verhalen, Al Hilal mag gesprekken openen'

25 juli om 10:15

FC Barcelona gaat geen werk maken van de komst van Kylian Mbappé. De Catalanen zijn 'verrast' door het nieuws van L'Équipe en voelen zich naar verluidt gebruikt.

Het Franse medium bracht maandag naar buiten dat Barcelona met Paris Saint-Germain gebeld heeft over een potentiële overgang van de 24-jarige sterspeler, die deze zomer mag vertrekken uit Parijs. De Catalaanse clubleiding las de berichtgeving in Los Angeles, waar Barcelona op tour is. Vanuit Amerika wordt de claim van L'Équipe ontkracht.

"Het heeft niets te maken met Barça", tekent AS op uit een bron binnen Barcelona, die spreekt over het mogelijke vertrek van Mbappé bij PSG. Barcelona zou niet de financiële middelen hebben om de Fransman in te lijven, terwijl de club ervan overtuigd is dat aartsrivaal Real Madrid een groot voordeel heeft, gezien de flirts van Mbappé met De Koninklijke in het verleden.

Al Hilal
Het is geen geheim dat Mbappé, die momenteel niet bij de A-selectie van PSG traint, een exorbitant contract bij Al Hilal kan tekenen. De Saudische club is bereid om 300 miljoen euro over te maken naar Parijs en Mbappé een jaarsalaris van 700 miljoen euro te geven, om hem vervolgens transfervrij naar Real te laten vertrekken. Volgens de Duitse tak van Sky heeft Al Hilal toestemming gekregen om de gesprekken met Mbappé te openen. Als Mbappé openstaat voor het aanbod uit Saudi-Arabië, is een transfer dichtbij.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!