'PSV gaat niet in op aanbieding en laat voormalig Feyenoord-target links liggen'

'PSV gaat niet in op aanbieding en laat voormalig Feyenoord-target links liggen'

03-08-2023 17:55
105

Arsen Zakharyan wordt niet de nieuwste aanwinst van PSV. De Russische middenvelder, waar eerder Feyenoord en Ajax interesse in toonden, werd aangeboden in Eindhoven, maar de clubleiding ziet niets in een transfer.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Zakharyan is aangeboden bij PSV en dat de clubleiding de optie in overweging heeft genomen. Na het bekijken van de Russisch international gaven de Eindhovenaren aan dat ze Zakharyan niet als aanwinst voor de selectie hoeven. PSV is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Xavi Simons. Charles De Ketelaere was topkandidaat, maar de Belg is dichtbij een tijdelijke overstap naar Atalanta Bergamo.

Zakharyan is al de hele zomer een onderwerp op de Nederlandse transfermarkt. Het verhaal begon met de kortstondige interesse van Ajax. De Amsterdammers besloten geen bod te doen op de aanvallende middenvelder.

Feyenoord deed dat wel. De Rotterdammers kwamen met een bod van acht miljoen euro bij zijn ploeg Dinamo Moskou, maar de Russische clubleiding wilde minimaal twaalf miljoen plus bonussen. Dat vond Feyenoord te gortig en later liepen ook de onderhandelingen tussen Zakharyan en SS Lazio stuk. Op dit moment is het Franse Strasbourg de club die in gesprek is met de Russisch international en Dinamo Moskou.