Vranckx gevleid door Nederlandse interesse: 'Het is een eer dat PSV mij wil'

Vranckx gevleid door Nederlandse interesse: 'Het is een eer dat PSV mij wil'

05-08-2023 11:36
104

Aster Vranckx heeft zich uitgelaten over de interesse die PSV in hem heeft. In gesprek met de Wolfsburger Allgemeine Zeitung vertelt de Belg dat hij gefocust blijft op zijn huidige club, maar dat de interesse uit Eindhoven hem zeker niet koud laat.

De twintigjarige Belgische middenvelder is na een seizoen op huurbasis bij AC Milan, weer terug in Wolfsburg. Als het aan PSV ligt gaat die periode in Duitsland dus niet heel lang duren. "Ik ben blij dat ik weer in Wolfsburg ben, het andere zullen we wel zien. Voor mij is het een eer dat een club als PSV mij wil hebben, maar ik ben nu terug bij VfL en totaal gefocust op wat hier gebeurt."

Technisch directeur van PSV, Earnest Stewart, bevestigde eerder dat Vranckx één van de kandidaten is in Eindhoven. "Het is iemand waar wij oren naar hebben, maar we zijn nog niet dichtbij. Hij is één van de kandidaten, zeker als Ibrahim Sangaré vertrekt." In de Ivoriaan zou ook de nodige interesse zijn. Voornamelijk Nottingham Forest lijkt het meest concreet te zijn voor de middenvelder.