Fabrizio Romano: PSV en Wolfsburg naderen akkoord over toptarget Vranckx

Fabrizio Romano: PSV en Wolfsburg naderen akkoord over toptarget Vranckx

04-08-2023 16:50 Laatste update: 16:53
227

De kans dat Aster Vranckx voor PSV gaat spelen lijkt steeds groter te worden. De Eindhovense club nadert een deal met VfL Wolfsburg, meldt Fabrizio Romano.

De onderhandelingen tussen PSV en Wolfsburg zitten in de afrondende fase, klinkt het. De transfersom, mocht het rondkomen: twaalf miljoen euro. Door variabelen kan dat bedrag de komende jaren verder oplopen. Vranckx wil zelf graag naar Eindhoven en zou zijn jawoord al hebben gegeven.

Het nieuws van Romano staat haaks op de berichten van het Eindhovens Dagblad en Voetbal International, die eerder op de vrijdag meldden dat de transfer van Vranckx 'nog niet in de eindfase zit'. In Eindhoven zou men zich eerst richten op de strijd om de Johan Cruijff Schaal, vrijdagavond tegen Feyenoord.

Vranckx is zeer welkom in het Philips Stadion, nu Érick Gutiérrez is teruggekeerd naar Mexico en Ibrahim Sangaré voor 37,5 miljoen euro opgehaald kan worden door buitenlandse clubs. Jerdy Schouten (Bologna) staat ook op de lijst in Eindhoven, evenals Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur). Charles De Ketelaere (AC Milan) lijkt verhuurd te worden aan Atalanta Bergamo.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Ronald Graafland!