'Transfer Idrissi toch ver weg: raad van commissarissen gaat voor komst liggen'

'Transfer Idrissi toch ver weg: raad van commissarissen gaat voor komst liggen'

22-08-2023 22:11 Laatste update: 22:23
158

De tijdelijke transfer van Oussama Idrissi naar Feyenoord lijkt ineens toch ver weg. De raad van commissarissen van de Rotterdammers is voor de hernieuwde komst van de Sevilla-aanvaller gaan liggen, meldt 1908. Er zijn verschillende redenen waarom de rvc de transfer niet wil, zoals de aanwezigheid van Leo Sauer en het ontbreken van uitgaande transfers.

Er zouden verschillende redenen zijn waarom de rvc nog geen doorgang heeft gegeven bij de transfer van Idrissi. Zo wilde Sevilla een aantal bonusregelingen bij de transfer van de aanvaller. Feyenoord moest miljoenen betalen bij de winst van prijzen en veel spelminuten van Idrissi. De rvc schatte dat die bonussen tot in de miljoenen kunnen lopen, waardoor de raad dit onverantwoord vindt.

Ook de goede voorbereiding van de zeventienjarige Leo Sauer en het tot nu toe ontbreken van uitgaande transfers zou een reden zijn van de rvc om Idrissi niet te laten komen. Yankuba Minteh, Calvin Stengs, Igor Paixão, Patrik Wålemark, Javairô Dilrosun én Alireza Jahanbakhsh kunnen allemaal op rechtsbuiten spelen, maar voor niemand werd er nog een concreet bod gedaan bij de Rotterdammers.

Feyenoord gaat zich ook al versterken met Ondrej Lingr en Luka Ivanusec, waardoor Idrissi kind van de rekening lijkt te worden. Eerder werd er melding gemaakt van een persoonlijk akkoord tussen Sevilla en Feyenoord en waren ook de clubs er helemaal uit. Echt uitgesloten is de deal met Idrissi zeker nog niet. De technische staf van Feyenoord vindt de komst van de aanvaller erg belangrijk, waardoor er nog niks zeker is.