'Feyenoord heeft beet en bereikt akkoord met Idrissi, nieuwe huurdeal nabij'

'Feyenoord heeft beet en bereikt akkoord met Idrissi, nieuwe huurdeal nabij'

18-08-2023 12:59 Laatste update: 13:07
174

Het gaat gebeuren: Oussama Idrissi komt opnieuw op huurbasis naar Feyenoord. De buitenspeler, die onder contract staat bij Sevilla, heeft vrijdagochtend een persoonlijk akkoord bereikt met de Rotterdammers, meldt 1908.

Feyenoord moet de deal met Sevilla nog afronden, maar volgens het fanmedium is dat een 'formaliteit'. De 27-jarige aanvaller is onderweg naar Rotterdam-Zuid om de overgang af te ronden. De kans is levensgroot dat hij vrijdagochtend voor het laatst heeft meegetraind met Sevilla. Met het binnenhalen van Idrissi heeft Feyenoord een belangrijke transfer voltooid.

De Stadionclub was namelijk op zoek naar een buitenspeler. Luka Ivanusec, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, komt hoogstwaarschijnlijk ook nog naar Feyenoord. De komst van Idrissi lijkt wel te betekenen dat Luis Sinisterra niet langer een doelwit is voor de Rotterdammers. Feyenoord was in gesprek met Leeds United, dat niet happig was om de Colombiaan te laten terugkeren naar Nederland.

Idrissi kwam vorig seizoen ook al op huurbasis uit voor Feyenoord. De linksbuiten had met vier goals en zes assists een belangrijk aandeel in het landskampioenschap. Na de winterstop veroverde Idrissi een vaste basisplaats en vormde hij op de linkerflank een sterk koppel met Quilindschy Hartman.