Romano: Chelsea bereikt mondeling akkoord met megatalent van 60 miljoen

Romano: Chelsea bereikt mondeling akkoord met megatalent van 60 miljoen

8 mei - 19:34
6

Chelsea boekt flinke progressie met Willian Estevão, althans dat meldt Fabrizio Romano. Chelsea heeft een mondeling akkoord bereikt met het Braziliaanse supertalent en zal naar verwachting zo'n zestig miljoen euro overmaken naar Palmeiras.

Estevão, ook bekend als 'Messinho', wordt bestempeld als een van de grootste talenten van Brazilië. Op 12 april 2023 maakte hij als vijftienjarige zijn debuut voor Palmeiras en daarin was hij direct trefzeker. Op tienjarige leeftijd tekende Messinho al een profcontract bij Nike. Daarmee werd de Braziliaan de jongste speler onder contract bij Nike.

Chelsea zou met Messinho een enorm toptalent binnenhalen, maar moet daarvoor ook diep in de buidel tasten. Volgens Romano zal de deal in de buurt komen van 32 miljoen euro plus 25 miljoen euro aan bonussen. Daarmee zal Chelsea meer bieden dan de afkoopclausule van het wonderkind bedraagt (55 miljoen euro). Chelsea lijkt hiermee onder meer FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Manchester City, Manchester United en Arsenal af te troeven.