'PSV opgelet: Franse club biedt negen miljoen op Spurs-vertrekker Sánchez'

'PSV opgelet: Franse club biedt negen miljoen op Spurs-vertrekker Sánchez'

29-08-2023 11:42
75

PSV denkt nog steeds aan Davinson Sánchez, maar dreigt te laat te komen. Stade Rennes heeft een bod van negen miljoen euro neergelegd bij Tottenham Hotspur. Dat meldt L'Équipe.

Rennes is, net als PSV, naarstig op zoek naar versterking voor de verdediging. Sánchez staat hoog op de verlanglijst. Zo hoog zelfs, dat de Franse club een miljoenenbod heeft uitgebracht op de Colombiaanse verdediger. Het is de vraag of negen miljoen euro genoeg is: Tottenham zet volgens L'Équipe in op tien tot vijftien miljoen. Rennes heeft op dit moment nog géén nul op het rekest gekregen.

Het is al langer duidelijk dat Sánchez mag vertrekken bij Tottenham. De 27-jarige verdediger loopt volgend jaar uit zijn contract en kan na zes seizoenen trouwe dienst niet meer rekenen op veel speeltijd, zeker na de komst van Micky van de Ven. Tottenham weekte Sánchez in 2017 los bij Ajax. Ook PSV is nog voor hem in de markt, maar de Eindhovenaren kunnen en willen pas na de Champions League-return tegen Rangers FC spijkers met koppen slaan.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: