De Mos voelt weinig voor kandidaat-verdediger bij PSV: 'Vind ik een spookrijder'

De Mos voelt weinig voor kandidaat-verdediger bij PSV: 'Vind ik een spookrijder'

28-08-2023 14:44
132

PSV is naarstig op zoek naar een centrale verdediger, maar de kans is groot dat er pas ná de Champions League-return tegen Rangers FC spijkers met koppen worden geslagen. Aad de Mos begrijpt dat wel.

De Mos ziet twee redenen voor het feit dat PSV het versterken van de verdediging laat aankomen op de laatste twee dagen van de transferperiode: de Eindhovenaren willen eerst weten of en hoeveel Champions League-miljoenen binnenstromen na de return tegen Rangers FC, terwijl verkopende clubs azen op diezelfde zak met geld.

"Anderlecht (Zeno Debast, red.), Atlanta United (Miles Robinson, red.) en Everton (Jarrad Branthwaite, red.) lezen ook mee. Ze weten dat PSV in die laatste dagen een sloot geld binnenkrijgt, als PSV zich plaatst voor de Champions League. Dan kunnen ze de hoofdprijs pakken", zegt De Mos bij het Eindhovens Dagblad. "En voor PSV zijn deze spelers nog te duur, ze wachten het eerst af."

De Mos ziet Davinson Sánchez niet als de beste optie voor PSV. "Dat vind ik een beetje een spookrijder. Hij is altijd goed voor een foutje, dat was bij Ajax zo en nu bij Tottenham Hotspur ook. PSV moet ook niet alleen maar spelers halen die een connectie hebben met Earnest Stewart en Peter Bosz. In Argentinië en Brazilië lopen meer dan genoeg toppers rond."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: