Kasanwirjo mogelijk naar Rapid Wien

'Kasanwirjo vertrekt mogelijk bij Feyenoord, Oostenrijkse interesse in verdediger'

29 augustus om 23:23
Laatste update: 30 augustus om 10:12

Neraysho Kasanwirjo vertrekt mogelijk binnenkort bij Feyenoord. 1908 meldt dat het Oostenrijkse SK Rapid Wien ruim een week geleden heeft geïnformeerd naar de verdediger van de Rotterdammers. 

Rapid Wien, de huidige nummer vier van Oostenrijk, wil de 21-jarige Kasanwirjo niet op huurbasis overnemen, maar definitief, zo is te lezen. Om dat te bewerkstelligen, dient de club een transfersom op tafel te leggen bij Feyenoord. De eerste aanbieding is momenteel in de maak en de verwachting is dat deze binnen 24 uur zal worden ingediend bij de clubleiding van de landskampioen. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel het bod op Kasanwirjo, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2027, bedraagt. 

Feyenoord pikte Kasanwirjo begin dit jaar op bij FC Groningen, dat destijds ongeveer anderhalf miljoen euro voor hem ontving. De multi-inzetbare rechtsback wist vooralsnog niet door te breken in De Kuip. Kasanwirjo speelde tot op heden slechts vijf officiële duels. 

Volgens 1908 komt de mogelijke aanstaande transfer van Kasanwirjo voort uit Transferroom. Dat is een digitale marktplaats voor voetbalcubs, zaakwaarnemers en hun cliënten. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!