Feyenoord verlengt met Hartman: 'Dit is een hele mooie persoonlijke beloning'

Feyenoord verlengt met Hartman: 'Dit is een hele mooie persoonlijke beloning'

29-08-2023 21:11 Laatste update: 21:15
86

Quillindschy Hartman heeft met Feyenoord een principeakkoord bereikt over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de linksback wordt met één seizoen verlengd, waardoor hij tot medio 2026 onder contract staat in De Kuip. 

Feyenoord meldt het contractnieuws dinsdagavond via de officiële kanalen. "Na het prachtige debuutseizoen dat ik afgelopen jaar beleefd heb, is dit een hele mooie persoonlijke beloning", aldus een trotse Hartman, die al van jongs af aan bij Feyenoord speelt. "Als jongen van Varkenoord wil je net als de indrukwekkende lijst met voetballers die je vanuit Feyenoord Academy zijn voorgegaan het eerste elftal halen en daarmee succesvol zijn. De eerste stappen daartoe zijn gezet. Het is aan mij om de nieuwe uitdagingen die nu komen met volle overgave aan te blijven gaan, zodat ik mij blijf ontwikkelen. Feyenoord is daarvoor de beste plek voor mij."

Hartman, die op korte termijn zijn handtekening zal zetten onder de nieuwe verbintenis, brak vorig seizoen door onder leiding van trainer Arne Slot. De linkervleugelverdediger speelde 33 officiële wedstrijden in zijn debuutseizoen in De Kuip. Zijn aandeel in het kampioensschap was groot. Zijn indrukwekkende prestaties leverde hem ook deelname aan het jeud- EK met Jong Oranje op. Daarnaast maakt hij deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden.