Cyriel Dessers erkent dat PSV beter was dan Rangers FC

Dessers erkent meerdere in PSV: 'Op alle vlakken een tikje te groot voor ons'

30 augustus om 23:53
Laatste update: 30 augustus om 23:55

Cyriel Dessers is van mening dat PSV op basis van het duel dinsdagavond in Eindhoven terecht doorstoot tot de groepsfase van de Champions League. Waar Rangers FC vorige week nog een geduchte tegenstander bleek, was de ploeg van trainer Peter Bosz in het Philips Stadion veel te sterk (5-1). 

Dessers was vorige week in Schotland nog belangrijk met een assist. Woensdag verscheen hij opnieuw aan de afrap. Na afloop wordt hij voor de camera van RTL 7 gevraagd of Rangers recht had op meer. "Dat vind ik een goede vraag. Op basis van de wedstrijd vorige week (2-2) zeker. Vandaag denk ik dat PSV op alle vlakken net een tikje te groot was voor ons."

De voormalig Feyenoord-spits trof na afloop een grafstemming aan in de kleedkamer. "Het is echt een hele grote teleurstelling. Ik denk dat we met PSV ook de sterkste tegenstander hebben geloot. Met een iets andere loting denk ik dat we een hele grote kans hadden om naar de Champions League te gaan. In dat opzicht is het heel moeilijk, maar zondag hebben we ook al weer de Old Firm (klassieker tegen Celtic, red.). Dan kunnen we aan de leiding komen in het klassement. We moeten zorgen dat dit ons geen kater oplevert", besluit de zichtbaar teleurgestelde Belg.