'Feyenoord kan opgelucht ademhalen, Bayern ver in onderhandelingen met Chelsea'

'Feyenoord kan opgelucht ademhalen, Bayern ver in onderhandelingen met Chelsea'

1 september 2023 om 09:04

Niet Lutsharel Geertruida, maar Trevor Chalobah gaat waarschijnlijk de vervanger van Benjamin Pavard worden bij Bayern München. De Engelsman zou de overstap zelf graag maken en ook de Duitsers zijn overtuigd dat de transfer voor middernacht rondkomt. Het gaat om een huurdeal zonder optie tot koop, meldt Fabrizio Romano.

Bayern heeft vannacht een nieuwe huuraanbieding de kant van Chelsea opgestuurd en die wordt op dit moment besproken. Chalobah lijkt bij The Blues niet in het stuk voor te komen en daarom wil hij zelf de overstap graag maken. Bayern ziet in de Engelsman de multifunctionele vervanger van de naar Inter vertrokken Pavard. Het zou gaan om een huurdeal voor één seizoen.

Eerder werd ook Geertruida nadrukkelijk in verband gebracht met de opvolging van Pavard. De Duitse clubleiding leek erg gecharmeerd van de Nederlander, maar ziet in Chalobah toch een goedkopere optie. Feyenoord zal, helemaal op de laatste dag van de transferwindow, de hoofdprijs willen voor Geertruida. Bayern lijkt op dit moment het grote geld te willen gebruiken voor Joao Palhinha als opvolger van Ryan Gravenberch.