'Real Madrid denkt vooruit: na Davies moet ook wereldkampioen naar Madrid komen'

'Real Madrid denkt vooruit: na Davies moet ook wereldkampioen naar Madrid komen'

11 september 2023 om 10:46

Julian Álvarez is het volgende transferdoelwit van Real Madrid. Dat melden verschillende Spaanse en Engelse media als Sky Sports en Mundo Deportivo. De Argentijnse wereldkampioen is de topkandidaat als de komst van Kylian Mbappé misgaat.

Voor Real Madrid is de komst van Mbappé nog steeds een ideale optie. Maar de Fransman is weer in de armen gesloten bij Paris Saint-Germain. Vooralsnog wil hij zijn contract nog steeds niet verlengen, maar bij Real kijken ze dus wel naar plan B. Álvarez is daarvoor in beeld. De aanvaller van Manchester City kwam in 2022 voor 21,4 miljoen euro over van het Argentijnse River Plate. Ook werd hij in Qatar wereldkampioen tijdens het afgelopen WK.

Real Madrid denkt al wat langer na over de spelers die ze in de komende transferperiodes willen halen. Eerder werd Alphonso Davies ook al gelinkt aan een stap naar de Spaanse hoofdstad. De Canadees van Bayern München heeft een contract tot 2025, maar hij is nog niet voornemens om die te verlengen. Real zou die ontwikkelingen op de voet aan het volgen zijn.